JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Teknologji

Shopify zgjerohet në email marketing
06.11.2019, 12:33 | S Bardhi
Tani pyesim Excelin
04.11.2019, 18:53 | S Bardhi
Adobe tani mund të publikojë në TikTok
04.11.2019, 18:45 | S Bardhi
Illustrator në iPad në vitin 2020
04.11.2019, 18:42 | S Bardhi
EHang dhe ecuria e tij…
01.11.2019, 17:08 | S Bardhi
Google blen Fitbit
01.11.2019, 16:34 | S Bardhi
Largohen shkrimtarët e Deadspin
31.10.2019, 17:04 | S Bardhi
Twitter ndalon reklamat politike
31.10.2019, 16:41 | S Bardhi
Whats App padit NSO Group
30.10.2019, 17:14 | S Bardhi
AirPods Pro vendosin standartin e ri
30.10.2019, 16:55 | S Bardhi
Facebook dështon sërish!
29.10.2019, 16:54 | S Bardhi
Quip mendon për dhëmbët tuaj.
29.10.2019, 16:52 | S Bardhi
Uber vazhdon testimin me Uber Eats.
28.10.2019, 17:19 | S Bardhi
Microsoft, fituesi i kontratës 10B $
26.10.2019, 16:48 | S Bardhi