Ofron JOQ
Lexon Populli
Të Fundit
Lexon Populli
Më shumë
Shkarkoni aplikacionin JOQ ALBANIA në platformat
Veç e jona
Ardian Çela i jep 450 milionë kunatit të Vilma Nushit për të printuar faturat që hidhen te shkallët e pallatit
Jetojmë në kohën e dixhitalizmit dhe të teknologjisë, por duket se kjo nuk vlen edhe aq shumë për Shqipërinë. Ndonëse Rama mburret se tashmë gjithçka është online, duket se jo të gjithë e zbatojnë këtë ide. Njëri prej tyre është...
“I forti” i gurores devijon rrugën Levan-Tepelenë në Poçem, shteti nuk vepron
Siç tashmë faktet po e tregojnë çdo ditë e më tepër ky vend ku jetojmë duket se drejtohet vetëm nga “të fortët”. E kemi fjalën natyrisht për ata që kanë mbështetje politike pasi njerëzit e ndershëm e që punojnë me...
Çudira nga Tirana/ Me gruan dhe fëmijën në motor, vetëm babai mban kaskë
Një skenë vërtet e çuditshme na vjen nga Tirana. Një qytetar i habitur ka dërguar pranë redaksisë sonë një foto ku duket se si në një motor ndodhen tre persona, përkatësisht babai, mamaja dhe një fëmijë i vogël. Ky lloj...
Majmun apo njeri? Polici kacavirret mbi betonin e autostradës për të kapur mat shoferët me radar
Një video mjaft të çuditshme kanë filmuar sot qytetarët që po udhëtonin në Shkozet të Durrësit. Një polic ishte kacavjerrë në plot kuptimin e fjalës mbi ndarjen e betonit të autostradës. Në fillim qytetarët kujtuan se ishte duke kapërcyer rrugën,...
Emiriana Sako “mbyt” me 400 milionë Dulakët në tenderin pa konkurrencë    
Është bërë tashmë e udhës që bashkitë e vendit në vend që të punojnë ditë e natë për qytetarët e tyre, në fakt punojnë vetëm për xhepat. Për xhepat e tyre natyrisht, jo të qytetarëve. Duket se së fundmi askush...