JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Maqedoni

Tentoi të vjedh në xhami
02.08.2021, 14:51 | B Hasi
Xhaferi e Grubi urojnë Ilindenin
02.08.2021, 13:38 | B Hasi
Tërmet në Maqedoninë e Veriut
01.08.2021, 23:41 | B Hasi
S’ka punëtorë krahu në Maqedoni
01.08.2021, 16:20 | B Hasi
Humb jetën një këmbësor në Shkup
30.07.2021, 14:03 | B Hasi
Më 6 gusht shpallen zgjedhjet lokale
30.07.2021, 13:55 | B Hasi
Zjarr në mbi fshatin Gajre
29.07.2021, 16:28 | B Hasi
Kuvendi miratoi Ligjin për shtetësi
29.07.2021, 14:16 | B Hasi
Mund të kthehen masat restriktive
29.07.2021, 10:32 | B Hasi
Rama dhe Vuçiq në Shkup
28.07.2021, 12:34 | B Hasi