JOQ Albania
Home

Mos i hidhni asnjëherë shishet plastike, ja për çfarë ju duhen
Shkruar nga: | Publikuar më: 15/10/2016 20:29

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Të gjithë ne pas konsumimit të lëngjeve, i kemi hedhur shishet plastike. Por, duke filluar që tani bëni mirë t`i ruani ato.

Për çfarë ju duhen?

Në fakt shishet plastike mund të përdoren për shumë funksione. E kishit menduar të bëni një gotë me anë të shishes plastike? Po sikur t’i përdorni ato si mbajtëse lapsash?

Këto dhe shumë ide të tjera mund t’i shihni në videon e mëposhtme publikuar nga Bright Side.