JOQ Albania
Home

Kjo kroçierë super luksoze do të vizitojë çdo vit Sarandën, ndodh për herë të parë në Shqipëri
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 14/10/2016 13:02

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Kompania më e madhe e anijeve turistike ka lajmëruar në websiten e saj se duke filluar nga vera e viti 2017, destinacion të udhëtimeve të saj do të jetë edhe qyteti i Sarandës.

Kompania bashkëngjitur me njoftimin bën një përshkrim për qytetin e Sarandës, duke shpjeguar edhe pse ka vendosur të veprojë kështu. Kroçiera që pritet të ndalet në ujërat e Sarandës do të jetë MSC Poesia. Ajo mund të zërë deri në 3600 dhe ka një staf punë prej 1 mijë personash, përveç kësaj ka sallë koncertesh, pishina, palestër, kazino, e shumë ambiente të tjera.