JOQ Albania
Home

Kërkoni foto perfekte, kjo është mënyra e duhur
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 04/05/2016 17:54

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Nuk ju pëlqen vetja kur dilni në foto? Dukeni shumë të shëndoshë ose sikur po kputeni në mes? Instagrami dhe Snapchati na ka bërë ta fotografojmë veten shpesh kohët e fundit.

Në këtë video mund të ndiqni disa nga sugjerimet e fotografëve se si të pocizionoheni, si të qeshni etj. Nëse ndiqni këto këshilla, nga ky moment fotot tuaja do të duken më bukur dhe do të keni më shumë ndjekës në Instagram.