JOQ Albania
Home

Fjala e parë me të cilën nuk duhet të nisni kurrë një e-mail
Shkruar nga: | Publikuar më: 25/04/2016 15:20

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

email-ipad-getty
Jonathan Tisch ka një rregull që e aplikon për të gjithë e-mailet që dërgon dhe sugjeron që ju të bëni të njëjtën gjë. Nëse është një fjalë që nxjerr "jashtë loje" një aplikues, është fillimi i fjalisë më fjalën "Unë".

Kjo e fundit është një etiketim mjaft i keq për të filluar një letër e-maili, pasi dërgon një mesazh se ti je më i rëndësishëm se njeriu me të cilin po komunikon. Pra, ju i jepni një rendësi të madhe vetes, ndërkohë që keni ju nevojë për ndihmë teksa nisni një e-mail dhe do dukeni një egoist.

E gjitha çfarë duhet të bëni është që të mendoni se si mund të nisni një e-mail pa përdorur përemrin "Unë", nëse doni që letra juaj të ketë efektivitet.