JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Alarm për bombë në azilin në Greqi: Do të shpërthejë në orën 11:00
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 14/09/2021 10:00

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një alarm për bombë është dhënë në Shërbimin e Azilit në Katehaki, në Greqi pas një telefonate kërcënuese telefonike. Konkretisht, një burrë i panjohur kontaktoi " Ef.Syn " ditën e sotme në mëngjes, në orën 09.48, duke paralajmëruar se një bombë është vendosur në shërbimin e azilit në Katehaki e cila do të aktivizohet në orën 11.00 . Në mesazhin e tij, burri i panjohur tha:

Kundër politikave të qeverisë për refugjatët dhe emigrantët. Kufijtë nuk janë të njohur për njerëzit.
Vendi është rrethuar nga forcat e policisë.

Burimi:cnn.GR Përktheu dhe përshtati:JOQ ALBANIA