JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Njihuni me 67-vjeçarin nga Kosova i cili vendosi t’i kthehej studimeve në universitet
Shkruar nga: B Hasi | Publikuar më: 22/10/2021 15:30

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Musa Zhdrella i është kthyer sërish studimeve universitare, pavarësisht se ai është në moshën 67 vjeçare. Ai thotë se notën mesatare tani e ka diku rreth 8.0. Zhdrella më parë kishte qenë mësues dhe pas pensionimit kishte vendosur ti kthehet shkollës.